Hoe krijg ik mijn ex terug tips

Is het jou overkomen dat je de vrouw van je dromen kwijt bent geraakt? En zie je het nu niet zitten om online te gaan daten om een andere vrouw te versieren, maar wil je liever gewoon je ex terug? Dan ben je hier helemaal goed! Ik zal je namelijk een aantal tips geven, zodat de kans het grootst wordt dat je haar weer voor je terug kan winnen. Al geef ik je er vanzelfsprekend geen garantie op, je weet in ieder geval dat jij je best hebt gedaan, als je deze tips opvolgt.

Ontdekken waar het fout is gegaan

Misschien weet je dondersgoed waarom het fout is gegaan, maar het komt ook voor dat iets is waar jij niet van op de hoogte bent. Het is dan ook erg belangrijk om te onderzoeken waarom je ex-vriendin bij je weg is gegaan. Hadden jullie bijvoorbeeld vaak ruzie of niet meer zo veel aandacht voor elkaar?

Je fouten erkennen en oplossen

Als je weet waarom het fout is gegaan en je ex bij je weg is, dan kun je alles weerleggen. Maar veel beter is om je fouten te erkennen en te zoeken naar een oplossing. Tegen haar zeggen dat alles weer goed komt zal hoogstwaarschijnlijk niet meer werken, maar veel beter is om te laten zien dat je echt kunt veranderen. Daden komen namelijk veel sterker over dan woorden in dit geval.

Geef je ex de tijd

Geef je ex de tijd om over jullie relatie na te denken. Bestook haar dan ook niet dagelijks met berichtjes of stalk haar niet. Als je social-media hebt, dan kijkt ze hier vast en zeker nog wel op. Plaatst dan ook leuke dingen die je doet, of dingen die je eerder samendeed. En laat vooral zien dat je daadwerkelijk veranderd bent. De kans is dan zelfs aanwezig dat je ex contact met jou opneemt.

Vergeef je ex

Wellicht is het haar schuld wel geweest waarom het uit is. Maar ook als dit niet zo is, en zij heeft het uitgemaakt met je. Dan nog dien je haar te vergeven. Het gebeurt namelijk maar al te vaak dat mensen weer bijelkaar terugkomen voor korte tijd, maar dat men elkaar niet kan vergeven. Met als resultaat dat de relatie weer vlot is uitgemaakt.